woensdag 2 februari 2011

Februari-activiteiten

Afgelopen maandag hebben we al met een aantal mensen Imbolc gevierd, maar vandaag is het echt zover. Daarnaast is het ook nog eens Nieuwe Maan. Zowel Imbolc als Nieuwe Maan staan voor loslaten van het oude en het welkom heten van het nieuwe. Vandaag is de energie om je daarbij te helpen extra krachtig!

Je kunt prima alleen thuis een klein ritueel doen of een kleine overdenking.

Neem maar eens de tijd om na te denken waar je afscheid van wilt nemen en wat je voor nieuws wilt opstarten. Denk eens rustig na over hoe je vorm zou kunnen geven aan je plannen. En wiens hulp je zou willen inroepen.

Als je meer gaat leven volgens de natuur, zul je merken dat je leven vloeiender verloopt. Je wordt je bewuster van het feit dat alles in cycli verloopt en leert begrijpen waarom het soms lijkt alsof niets wil lukken, terwijl op andere momenten alles mee lijkt te zitten.

Probeer het maar eens!

De komende maand zijn er weer allerlei activiteiten bij Licht op je Leven:

15 februari 2011: Oefenavond voor iedereen die een Reiki/Seichem 2 inwijding heeft gehad
Deze avond wordt gegeven van 20 - 22 uur door Carla Tilma, Reiki/Seichemmaster in opleiding. Toegang is gratis, opgave verplicht

16 februari 2011: Workshop Heksen en Sjamanen
Van 13 - 15.30 uur. Ontdek de heks of de sjamaan in jezelf! Investering: € 30,00, opgave verplicht

25 februari 2011: Inspiratielunch
Van 12.30 - 14.00 uur lunchen we samen en krijg je de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Je bent van harte welkom! Investering: € 20,00, opgave verplicht

Tip: Deze maand kun je nog een hypno-regressieconsult boeken voor € 25,00. Vanaf 1 maart 2011 geldt de normale consultprijs.

Aanbieding: Wie in de maand maart voor een individueel consult of een massage komt krijgt een potje homemade rescuezalf of rescuecrème t.w.v. € 4,50 naar keuze gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten